Managementboek van het Jaar 2015

ManagementboekVanHetJaar

Nieuwe business modellen

Non-fictie Jan Jonker, 2014

In de afgelopen drie jaar is onderzoek gedaan door Jan Jonker (hoogleraar Duurzaamheid aan de Radboud Universiteit Nijmegen) met verschillende groepen mensen gewerkt aan onderzoek naar nieuwe business modellen (NBMs). Deze inzichten zijn verwerkt in dit doe-het-zelfboek.

studieboek+

ManagementboekVanHetJaar

Wij zijn big data

Non-fictie Sander Klous, 2014

Het boek gaat in op de vraag hoe Big Data op een goede manier in de huidige samenleving geïntegreerd zou kunnen worden. Volgens de auteurs is het onvermijdelijk dat Big Data een grote rol gaat spelen in de maatschappij, maar ook dat dit geen bedreiging hoeft te vormen.

studieboek, carrière+

ManagementboekVanHetJaar

Onderweg

Non-fictie Leike van Oss, 2014

Het boek vormt een zorgvuldig uitgewerkte theorie over hoe veranderen werkt (en niet werkt). En voor de pragmatische veranderaar die direct aan de slag wil, is een bijlage opgenomen met meer dan veertig checklists en oefeningen.

Jaap van 't Hek, carrière, studieboek+

PIM Marketing Literatuurprijs

Omnichannel in retail

Non-fictie Gino van Ossel, 2014

Omnichannel in Retail focust zich uiteraard op de retail-markt waarin klantcontact en communicatie steeds meer via meerdere kanalen verloopt.

studieboek, carrière+

ManagementboekVanHetJaar

De ontdekking van de toekomst

Non-fictie Wim de Ridder, 2014

Het boek wil het naslagwerk zijn van ‘het nieuwe denken’ over de toekomst. Het wijst de weg naar nieuwe producten, nieuwe verdienmodelen van organisaties en nieuwe vooruitzichten voor de persoonlijke levensvervulling van de lezer.

carrière, studieboek+

Zagen wij een boek over het hoofd? Kreeg het een goede recensie?

Inschrijven nieuwsbrief