San Pellegrino's beste restaurants van de wereld

De kunst van de Italiaanse keuken besterestaurants

De kunst van de Italiaanse keuken

Non-fictie Massimo Bottura, 2014

'De kunst van de Italiaanse keuken' is het kookboek van Massimo Bottura, chefkok van het tweede beste restaurant ter wereld. Met recepten genaamd "Een aardappel die wacht tot hij een truffel wordt" zul de je traditionele Italiaanse keuken vanuit een heel ...

Kookboek, Italiaans, culinair+

besterestaurants

LIMA cookbook: Peruvian Home Cooking

Non-fictie Virgilio Martinez, 2014

The growing popularity of Peruvian cuisine throughout the world has made Lima, the capital of Peru, a destination city for food lovers. This cookbook is from the hand of Virgilio Martinez, chef of the fourth best restaurant in the world.

Zuid-Amerika, Peru, Culinair+

Heston Blumenthal thuis besterestaurants

Heston Blumenthal thuis

Non-fictie Heston Blumenthal, 2013

Ook thuis de sterren van de hemel met de revolutionaire Britse driesterrenchef Heston Blumenthal van het beroemde restaurant The Fat Duck (het zevende beste restaurant van de wereld).

Moleculair koken, culinair+

besterestaurants

Mugaritz

Non-fictie Andoni Luis Anduri, 2012

Duik in die wereld van Mugaritz, het zesde beste restaurant ter wereld, de natuurlijke wetenschap van het Koken, door Andoni Luuis Aduriz. Een salontafelboek dat tenminste ergens over gaat. Vanaf elke pagina spat de pure creativiteit die voortkomt uit een enorme culinaire. ...

Spaanse keuken, Culinair, cQMLYcmrDHPHEW+

besterestaurants

Noma

Non-fictie René Redzepi, 2011

Dit betoverende kookboek geeft een exclusief kijkje in een van de interessantste restaurants ter wereld, welke op dit moment op de derde plek staat in het rijtje "The World’s 50 Best Restaurant", Noma, en zijn invloedrijke chef-kok Rene Redzepi.

Zweedse keuken, kookboek, culinair+

Zagen wij een boek over het hoofd? Kreeg het een goede recensie?

besterestaurants

Eleven madison Park

Non-fictie Daniel & Will Humm & Guidara, 2011

ELEVEN MADISON PARK: THE COOKBOOK is a sumptuous tribute to the unforgettable experience of dining in the similar named fifth best restaurant of the world, where the latest culinary techniques are married with classical French cuisine.

culinair+

El Celler De Can Roca besterestaurants

El Celler De Can Roca

Non-fictie Joan, Josep & Jordi Roca

In El Celler de Can Roca, wat tevens de naam is van hun resaturant dat op dit moment de nummer één van de wereld is, nemen de Spaanse broers Roca je mee in hun culinaire wereld die vermengd is met wetenschap.

kookboek, Spanje, culinair+

Inschrijven nieuwsbrief